TULE MUKAAN MINTUN PIENRYHMÄÄN!

Seurakunassamme on yhteisten kokoontumisten lisäksi myös pienryhmätoimintaa. Pienryhmä voi olla suunnattu naisille, miehille, pariskunnille - niin nuorille kuin varttuneimmillekin, sekä esimerkiksi rakentuen jonkun yhteisen mielenkiinnon kohteen ympärille.

Pienryhmiä kokoontuu Minttukirkon tilojen lisäksi kodeissa eri puolella Vantaata, yleensä viikon tai parin viikon välein. Raamatunluvun ja rukouksen lisäksi käydään myös vapaamuotoista keskustelua esimerkiksi kahvinjuonnin lomassa.

Elämäntilanteet muuttuvat ja näin ollen myös ryhmiä välillä alkaa ja välillä lopettaa. Kesäkauden notkahduksen jälkeen toivomme tämän rikkaan ja rakkaan toiminnan lähtevän uuteen kasvuun! Jos olet kiinnostunut aloittamaan oman pienryhmän, soita tai lähetä sähköpostia.

Alempaa löydät kuvaukset tämänhetkisistä ryhmistämme. Tule mukaan ja saa uusia ystäviä, sekä näe kuinka uskosi vahvistuu ja kasvaa!

Ota rohkeasti yhteyttä ja löydä oma paikkasi:

Sirpa Roininen, Pienryhmäkoordinaattori
Email:  
Puh:     050 305 6568
 

AVOIN RUKOUS- JA RAAMATTUPIIRI

Kokoonnumme parillisten viikkojen tiistaisin Minttukirkon alasalissa 18:00 rukoilemaan ja tutkimaan Raamattua. Tilaisuus on kaikille avoin ja olet lämpimästi tervetullut! Joka toinen kerta on Israel-painotteinen, muita aiheita unohtamatta. Sisäänkäynti on sivuovesta, Timjamikujan puolelta.

- Sirpa Roininen & Vastuutiimi

AIKUISET NAISET

Kokoonnumme joka kolmas maanantai klo 17:00-20:00 Koivuhaassa. Keskitymme Raamattuun ja rukoukseen. Käymme läpi edellisen sunnuntain Mintun saarnatekstiä ja keskustelemme siitä. Rukoilemme seurakunnan sekä ajankohtaisten asioiden puolesta. Meille rukous, mm. esirukous on noussut tärkeäksi. Kiitosaiheita on ollut runsaasti!
- Ritva Mitra 

SIRPALEET ja PÄIVÄNSÄTEET

Nämä kaikenikäisille naisille tarkoitetut pienryhmät kokoontuvat luonani Malminiityssä. Keskustelemme päivän polttavista asioista, jaamme ilot ja surut, rukoilemme ja tutkimme Raamattua sekä siunaamme toisiamme. Kummassakin ryhmässä on tavoitteena kasvaa Herran hoidossa ja oppia rukoilemaan ja tutkimaan Sanaa! Siunaten toisiamme käytämme rohkeasti niitä armolahjoja, joita meillä on ja kannustamme kaikkia lahjojen käyttämiseen. Molemmat ryhmät kokoontuvat joka toinen viikko, parittomilla viikoilla; Sirpaleet maanantaisin klo 18:00 ja Päivänsäteet tiistaisin klo 10:00!
-Sirpa Roininen[ Kenties tulevia mahdollisuuksia... ]
 

MINTUN VERSOT | Ei vielä aktiivinen

Mahdollista olisi aloittaa oma pienryhmä joko nuorille tytöille/naisille, tai sekaryhmänä jos niin toivotaan, jossa saisi oppia tuntemaan Jumalaa, Pyhää Henkeä, Raamattua, omaa itseään ja arvoaan, sekä löytää paikkaansa osana suurta suunnitelmaa nimeltä elämä. Ryhmän tulisi voida olla turvallinen paikka puhua myös vaikeista ja kipeistä asioista luottamuksellisesti ja saada puolestaan esirukousta asiaan kuin asiaan; paikka missä kunnioitetaan ja tuetaan toisia; paikka jossa voi syntyä aitoja, pitkälle kantavia ystävyyssuhteita.
\\ Mahdollisia kokoontumispäiviä voisivat olla esim. maanantai tai torstai. \\
- Hacu Suuronen