Minttukirkko

Vantaan Minttukirkko on iloinen, raikas, hengellinen, vapaa ja vastuullinen seurakunta, joka haluaa kertoa ihmisille Jeesuksesta ja välittää heille Jumalan rakkautta. Haluamme myös toimia hyvänä hengellisenä kotina eri elämäntilanteissa eläville ihmisille.

Minttukirkko sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, Minttutiellä. Seurakunta on saanut nimensä sijaintinsa mukaan. Sen jäsenet ovat kuitenkin pitkään kutsuneet omaa seurakuntaansa ”Mintuksi”.

Seurakuntaamme kuuluu paljon eri-ikäisiä ihmisiä. Jäseniä on yhteensä n. 370 ja heidän keski-ikänsä on 32 vuotta. Se merkitsee sitä, että [toiminta ja tilaisuudet] ovat pitkälti sen mukaisia. Joukossa on myös paljon [lapsia]. Kokoonnumme yhteen sunnuntain jumalanpalvelukseen, jossa keskeisenä osana ovat sanan julistus, rukous ja ylistys. Jumalanpalvelus on viikon tärkein tapahtuma. Lisäksi viikon aikana eri ikäryhmät kokoontuvat omiin tilaisuuksiinsa, joissa on mahdollisuus jakaa itselle tärkeitä asioita ja nauttia yhdessäolosta ja -tekemisestä.

Olemme itsenäinen, karismaattinen helluntaiseurakunta, jonka sisarseurakuntia ovat suomalaiset helluntaiseurakunnat ja helluntaikirkkoseurakunnat. Juuremme ovat maailmanlaajuisessa helluntailais-karismaattisessa liikkeessä, johon kuuluu (vuonna 2000) 534 milj. ihmistä.

Teemme myös rakentavaa yhteistyötä pääkaupunkiseudun muiden seurakuntien ja kirkkojen kanssa.  Osallistumme kehitysyhteistyöhön kumppaneidemme kanssa ja olemme mukana myös laajentuvassa lähetystyössä. Pyrimme viemään sanomamme sinne, missä sitä ei ole aikaisemmin kuultu.

Tervetuloa sivuillemme! 

Voit löytää henkilökohtaisen uskon Jeesukseen, reitin pienryhmään jakamaan kokemuksiasi,
sekä tunnistaa kutsumuksesi ja lahjasi mukaisen palvelutehtävän.

 Onnea matkaan!